Ledig Stilling

Kjølemontør

Kjølemontør

Avdeling: Stavanger

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Arbeidsoppgaver
Oppdragsmengden er økende, og vi skal nå styrke Stavangeravdelingen med en kjølemontør. Den rette kandidat vil være sentral i oppbygging av vår kjøleavdeling med nysalg, installasjon og service på eksisterende anlegg. Arbeidsoppgaver vil være kundebesøk, servicearbeid på anlegg med kjøling/ ventilasjon / automatikk, innregulering, igangkjøring og klargjøring systemer.

Ønskede kvalifikasjoner
Du har bakgrunn fra tilsvarende installasjon- og servicearbeid og du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Vi tilbyr
Solland tilbyr en viktig og sentral stilling i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning. Stillingen er sentral i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Vil du vite mer om stillingen tar du kontakt med:
Avdelingsleder Espen Solland-Lundervold, tlf. 90755762

Bruk skjemaet for å sende søknad og CV.

Send inn søknad

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.