Referanser

Bama terminalbygg – Nyland

Bama terminalbygg – Nyland

Byggherre: BAMA
Hovedentreprenør: Brick AS
Byggeår: 2015
Størrelse: 16,5 mill. NOK (Totalentreprise)

Ventilasjonsavdelingen i Stavaner har vært totalentreprenør for Bama sitt nye terminalbygg. Bygget er delt opp i flere seksjoner blant annet Bama Trading, Bama Storkjøkken, utleieareal til Norgesgruppen og Rema, samt miljøstasjon og 11.500 m2 som vil romme Bama sitt hovedkontor. Av arealene på grunnplanet er mer enn 80% sval, kjøl eller fryselager samt eple og bananmodnings haller, disse lokalene har høye krav til temperaturer og luftkvalitet, noe som var en fin utfordring for oss. De fleste aggregatene er levert som takaggregater med inspeksjonsgang. Solland har bistått i utformingen av anlegget for å gjøre besparelser på tekniske løsninger når det gjelder ventilasjon blant annet utstrakt bruk av poseventilasjon.