SOLLAND

Solland sikrer optimal ventilasjon og et bedre inneklima. Vi bygger din fremtid!

Våre tjenester

Fan icon

Ventilasjon

Building Icon

Rehab

Tools icon

Serviceavtaler

Thumb icon

Kartlegging av inneklima

Contact us icon

ENØK-analyse

Skikkelig håndverk

Siden 1965 har Solland levert skikkelig håndverk. Våre hovedkunder er innen proffmarkedet og vi leverer til store deler av Sør-Norge. Avdelingene våre er lokalisert i Stavanger, Drammen, Haugesund og Oslo.

Solland
Solland

Hvorfor velge oss?

  1. Raske tilbakemeldinger
    Du skal slippe å vente på svar fra oss. Vi sender tilbud til avtalt tid. Hos Solland er alle på samme lag og kommunikasjonen mellom avdelingene gir deg som kunde svar på alle spørsmålene du måtte ha.
  2. Løsningsorienterte
    Det er en egenskap vi ofte får bruk for i vårt yrke. Vi er på ballen og forsøker alltid å tilpasse oss våre kunders ønsker og behov.
  3. Faglig sterke
    Kunnskap og erfaringer har gått i arv i generasjoner og fra seniorer til lærlinger, og motsatt. I løpet av vår lange fartstid i bransjen har vi støtt på de fleste problemstillinger og funnet løsninger som har gjort oss faglig sterkere.

Bærekraft

Mange snakker om bærekraft, men vi jobber også bærekraftig. Våre kunder kan ha god samvittighet ved å velge Solland. Vi har stort fokus på bærekraft innad i bedriften og stiller også krav til våre underleverandører og samarbeidspartnere. Vi bygger din fremtid.

Solland