Ledig stilling

Åpen søknad

Solland, etablert i 1965, er en dyktig aktør innen ventilasjon. Vi er stolte av våre medarbeidere og det fagmessige arbeidet den enkelte utfører. Solland leverer skikkelig håndverk i alle ledd. De fleste prosjekter innebærer installasjon eller vedlikehold av ventilasjonsanlegg for kunder på proffmarkedet. Solland påtar seg oppdrag i store deler av Sør-Norge, med kontorer i Drammen, Haugesund, Oslo og Stavanger.

Ønsker du nye utfordringer i et godt miljø er Solland i konstant vekst og søker i den forbindelse dyktige folk til nye stillinger. Vi er interessert i både erfarne folk, nyutdannede, så vel som studenter og lærlinger. Vi legger ut ledige stillinger i oversikten under. Her kan du lese mer om hva vi ser etter.

Har du lyst til å jobbe i Solland, men finner ikke utlyste stillinger som passer for deg?
Da kan du sende en åpen søknad til: post@solland.no

Servicetekniker vent.

Avdeling: Stavanger.
Arbeidsoppgaver vil være servicearbeid med ventilasjon/kjøling/automatikk, innregulering, igangkjøring og klargjøring systemer. Som servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder service ventilasjon.

Les mer

Kjølemontør

Avdeling: Stavanger.
Arbeidsoppgaver vil være kundebesøk, servicearbeid på anlegg med kjøling/ ventilasjon / automatikk, innregulering, igangkjøring og klargjøring systemer.

Les mer