Ventilasjon

Inneklima påvirker konsentrasjon og trivsel

Godt inneklima bør være en selvfølge i dag. Enten du oppholder deg hjemme, på skolen eller på arbeidsplassen. Tung luft og hyppig hodepine kan være tegn på det motsatte. Et godt inneklima skaper et mer behagelig arbeidsmiljø med god sirkulasjon som gir riktig temperatur og frisk luft. Et optimalt inneklima legger til rette for mer effektive og produktive dager. Vil du at dem rundt deg skal trives? Vi hjelper deg med inneklimaet.

Ventilasjon

Vi kan alt om ventilasjon

Ventilasjon regulerer temperaturen, forurensingen i luften og luftfuktigheten i et rom eller bygg. Enkelte justerer også forurensningsgraden. Ny ventilasjon kan redusere energiforbruket samtidig som det bedrer luftkvaliteten. Solland hjelper deg med:

  • Ventilasjon
  • Energivurdering av elektriske anlegg
  • Inneklima
  • Automatikk
  • Sentral driftskontroll
  • Kjøle-/varmeanlegg
  • Kanalrensing
  • Service og ettersyn
  • Blikkenslagertjenester
  • ENØK-analyse

Riktig løsning til ditt behov

Solland har lang erfaring med prosjektering, levering og montering av ventilasjonssystemer. Vi leverer balansert ventilasjon til de fleste proffkunder innen privat og offentlig sektor. Deriblant skoler, sykehus, kontorbygg og kjøpesenter. God ventilasjon er også viktig for serverrom og datasentre. Ventilasjonen tilpasses både bruken og bygget. Vi installerer ventilasjon i nybygg og bytter eller fornyer ventilasjonen i eksisterende bygg. I eldre og vernede bygg er det ofte trangt om plassen for ventilasjon. Her er vi løsningsorienterte og sørger for at du får ventilasjon tilpasset bygget og funksjonen. 

Ventilasjon
Ventilasjon Serviceavtaler

Behovsstyrt og automatisk ventilasjon

Velg en ventilasjon som tilpasser seg deg! Kutt energiforbruket og spar penger, uten at det går på bekostning av inneklimaet. Behovsstyrt ventilasjon kan aktiveres når det oppholder seg mennesker i bygget. Riktig ventilasjon kan være svært energibesparende og kan spare deg for unødvendige utgifter.

Tidsstyring av ventilasjon
Ventilasjonsanlegget kan være tidsinnstilt til å aktiveres i kjernetiden mellom 7-17 i hverdagene. Det er selvfølgelig mulig å aktivere anlegget utenfor de satte tidspunktene.

Bevegelsesdetektor på ventilasjon
Et annet alternativ er å montere bevegelsessensorer som aktiverer ventilasjonen. Det kan være en fordel dersom det ikke er et fast mønster på når det oppholder seg folk i bygget.

Automatisk ventilasjon
Det siste alternativet er en helautomatisk løsning som måler temperatur, luftfuktighet og mengden CO2 i luften. Dersom nivåene ikke er som ønsket reguleres ventilasjonen automatisk.

Ta kontakt med Solland for å høre hvilken ventilasjon som er optimal for ditt bygg og bruk.